Project Medows is begonnen in 2018 met de aankoop van een authentieke stenen villa in het prachtige bergdorp Keri in het zuiden op het Griekse eiland Zakynthos. De villa is casco aangekocht wat inhoud dat de buitenmuren en het dak gereed was. De eerste voorbereidingen waren om het geheel te legaliseren en diverse aanpassing op papier te zetten met de architect.

 

De aanpassing die bestonden uit meer glas, een zwembad en grotere veranda's  moeten er uiteindelijk voor zorgen dat de villa een authentieke moderne uitstraling krijgt die zeer functioneel is ten behoeve voor de toekomstige gasten.

 

De villa zal worden voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen zoals een privé zwembad, elke kamer een eigen badkamer, een zeer complete keuken, Airco op elke kamer, satelliet TV (Nederlands), Wifi 50 mbps en een schitterend uitzicht.

 

De werkzaamheden om van dit project een prachtige villa te maken met zwembad zijn inmiddels gereed zie foto's.


Zoals het was


De plannen


De start het slopen


Het opbouwen


Het eind resultaat.Het gehele project is door de eigenaar uit handen gegeven aan ons.

 

Wij zijn in 2005 hier komen wonen en hebben diverse bedrijfjes waarvan  property management er één is daardoor hebben we door de jaren heen goede contacten opgebouwd met mensen die nodig zijn om een project als dit met succes te realiseren zoals een architect, accountant, advocaat en bedrijven die de uitvoering doen daarnaast  hebben wij veel ervaring  met bouwprojecten uit het heden en verleden.

 

Door onze goede contacten op Zakynthos zullen de projecten dan ook op een geheel andere wijze worden uitgevoerd zoals men het hier gewend is. 


M. Heeling

Fiolitis

00306945683942

00302695055328

E-mail 1

E-mail 2

 

Contact:

Menno Heeling

GR-00306945683942

NL-0031644458269 © Zakynthos 2019- 2022|Design by MWD webdesign| info@zakynthos-pagina.nl |